Danielle Sampermans

Danielle is haar juridische loopbaan in 2008 gestart en heeft zowel ervaring binnen de advocatuur als binnen het bedrijfsleven. Ze adviseert en procedeert voornamelijk op het gebied commerciële contracten (zoals distributie & agentuur, franchise), e-commerce, vastgoed en consumentenrecht. Daniëlle is een ervaren, creatieve en gedreven advocaat. Door haar ervaring als bedrijfsjurist – waar zij een goed begrip heeft gekregen van de operationele kant van een bedrijf – heeft ze geleerd juridische aangelegenheden te bekijken met oog voor het grotere geheel. Het streven van Danielle is om bedrijven te ondersteunen om hun commerciële doelen zo gemakkelijk mogelijk te bereiken en eventuele juridische hindernissen zo praktisch mogelijk op te lossen.

Daniëlle is ruim zes jaar werkzaam geweest bij advocatenkantoor NautaDutilh. Daarnaast heeft zij als bedrijfsjurist gewerkt bij Ahold Delhaize en Fietsenwinkel.nl. Danielle is lid van de Vereniging Distributie Franchise en Agentuur en de Vereniging voor Reclamerecht. In 2020 voltooide zij de Grotius specialisatie opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren.

Daniëlle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten als hoofdrechtsgebied verbintenissenrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit gebied.

Contactgegevens Danielle Sampermans:
e  sampermans@damendekoning.nl
t   + 31 (0)6 16 45 47 84

Damen & De Koning Advocaten - Danielle Sampermans